| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fetomaternální komunikace

Neprožila jsem úplně to co veveruše ale trochu vím o čem píše.Pan dr.Záhumenský se na mě taky dobře podepsal.První porod jsem měla v jihlavě císaře a byl v poho.Druhý spon.na bulovce a byla u něj mladá paní dr.bohužel si nepamatuju jméno.Bylo tam tolik maminek že snad rodily i na chodbě ale paní dr.pokaždé přiběhla,pohladila mě a dodala sílu a povzbuzení.S ní byl porod úplná báseň a já opravdu nekecám ale u porodu jsem se smála a byla opravdu šťastná z toho okamžiku zrození.Byla jsem u třetího tedy rozhodnutá pro bulovku.Byl poslední den přijetí protože druhý den měli malovat.Byla jsem tam jediná mamina!!!!Podle toho by se dalo předpokládat že si mě pan dr.bude více všímat.Jeho jsem viděla na začátku a pak po sedmi hodinách kdy mi šla krev jak z rodidel tak z konečníku.PA se taky moc nesnažila a nebejt manžela tak jsem tam asi zešílela.Měla jsem jednu kont.za druhou a šílené bolesti.Byla jsem vysílená.Já se opravdu snažila a ani jsem neřvala u toho.Jen jsem chtěla pomoct.Bohužel se nic nedělo.Po těch sedmi h.přišel pan dr.Záhumenský a když viděl krev co tekla na podlahu tak se choval jako bych byla nevychované p....Pak mě ale dorazil!!Řekl ať jdu na kozu a kolik že to mám porodů za sebou.Když zjistil že rodím potřetí tak mi řekl,že to moc prožívám a ať se vzpamatuju.Chtěli jsme pup.krev si schovat.Na to pan dr.zapoměl a pak mi tvrdil že to nešlo,že placenta šla okamžitě za plodem.Sama vím nejlíp kdy jsem vypuzovala placentu.Prostě se na mě podepsal a na bulovku i když je dobrá nejdu.Představa,že bych ho tam chytla znova mě děsí.Jdu do Roudnice a jsem s přístupem zatím opravdu moc spokojená.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.