ahoj všem, zadala jsem výstižný název, protože, jak vás a sebe znám,stejně to tam bude pěkně dlouho,tak to aspoň nemusíme přepisovat a vymýšlet jiné téma
Jak se máte? Je něco nového? My se máme docela dobře.Nového asi nic.Byla jsem nemocná-zřejmě nachlazení, a teď je nastydlá Terka, ale snad se nám horší nemoci vyhnout a nebude to jako loni.I když jsem se rozhodla,že pokud by byla Terka nemocná tak,že by nemohla jít do školky,tak bych bez ohledů na kohokoliv byla s ní doma a v práci,ať si to udělají jak chtěj.Ve středu Terky školka jela do ZOO a Dino parku do Plzně.A já jako máma,která se všeho bojí, jsem řekla,že nepojede.Bojím se,co by se mohlo stát cestou na mokré silnici, v zoo by jí někdo mohla ukrást,učitelky ztratit..... nebo cokoliv jiného.A nakonec jsem měla i důvod jí nepustit,že měla tu rýmu a kašel,tak se mi to hodilo
.
Dneska si vzala Terezka do školky gumového tučňáka a nějaký magnet delfína a samozřejmě,zapomněla,kam to položila a tak jsme domů odpoledne odcházely s brekem.Tak snad to zítra najde.
Po dlouhé době jsem jí změřila a zvážila.Má 110cm a 20kg,ale ta výška se mi nějak nezdá,tak je možný,že máme blbě pověšený metr.
Také je u vás tak pěkně přes den, jako u nás?
Pište pište,ať vím,co se děje
papa