Ivetko je mi moc líto, že se ti vůbec něco takového přihodilo a ještě při dvojčátkách, musíš být moc statečná a myslet na budoucnost. Porod ti budou vyvolávat postupně, prvně se zavádějí do dělohy na roztáhnutí tyčinky, které budeš mít přes noc a ty zvětší svůj objem, upozorňuji, že tohle vůbec nebolí ani při vytahování, můžeš mít jen nepříjemný pocit. Po vytáhnutí mi dávali čípek na vyvolání porodu, asi tak kolem 12 hodiny. První vztahy jsem začínala cítit kolem čtvrté ty byly čím dál více nesnesitelné a v devět hodin už jsem to vzdávala, ale porodní asistentka byla opravdu trpělivá a snášela ode mne asi hodně. Už jsem je i přemlouvala ať mne vemou císařem, ale že prý né, protože už mám jeden za sebou a prý bych toho mohla litovat. Teď jsem ráda, že to tak dopadlo, nemám žádné bolesti a po dvou hodinách jsem byla na nohou, což po císaři jsem trpěla jak pes ještě dlouho. Šrám na srdci zůstane veliký, vyrovnat se s tím je těžké, ale nevzdáváme to. Ještě jen co by tě mohlo zajímat, nastřihávat tě nebudou a po porodu tě ihned uspí a dělá se nějaká revize, ale to vůbec nebudeš vědět, jedná se o čištění. Za dvě hodiny se vzbudíš a potom tě odvezou na gyndu. Během porodu ti budou ještě dávat injekce na urychlení porodu. Držím moc palečky, hlavně hodně sil a pevné nervy. Pokud by jsi potřebovala potom promluvit klidně napiš.
Předchozí