Jsem zdravotní sestra a názor na očkování jsem měla vždy kladný, ale v poslední době se dovídám různé věci, které mě přesvědčují o opaku. Opravdu by si člověk měl sehnat co nejvíce informací. Řada očkovacích látek má vedlejší účinky a mezi ty nejčastější patří poruchy mozku, myšlení, orientace a spánku. v roce 1992 byla v ČR provedena studie neurologických komplikací po očkování ADTP. Při této studii bylo sledováno 100 dětí, které měly v rozmezí 1977-1998 komplikace po očkování. Po tomto očkování zcela zjevně docházelo ke stavům poruchy vědomí, epileptickým záchvatům až stavům bezvědomí.
Americký odborník a konzultant přes očkování Dr. Harris Coulter, přiznává, že mnoho očkovacích látek, přestože jsou legální, vyvolávají lehké poškození mozku.
Když se začalo ve světě s očkováním Pertusse - dávivého kašle, vypukli mezinárodní protesty proti této očkovací látce. Očkování dávivého kašle dosahuje takových rizik a dramatických příznaků že bylo na nátlak veřejnosti v mnoha zemích zakázáno( např. Švécko, V.Británie).
Předchozí