- přebalení mimina cca 5 minut (pokud používáš správnou velikost Pampers, tak neprotečou a odpadne ti převlíkání). Úklid následků = vyhození použité plíny a ubrousků do odpadků + umytí rukou. - délku kojení a odbrknutí beru (je to individuální - instalace mimina do kočárku umístěného hned vedle mě se zavěšeným kolotočem 2 minuty - následovalo cca 5-10 minut klidu, kdy byl prcek zaujatý pozorováním mě a posloucháním mého hlasu. Dalších pár minut jsem získala natočením kolotoče (zaujalo ho to tak 1-2x za sebou) - dalších cca 15 minut jsem ho chovala, až usnul. - uložení do kočárku a následné pohoupání 5 min. - 15-20 min. spánek, při zavrnění stačí jen pohoupat.
Za druhé: Pokud nenecháš mimino řvát, nepozvrací se ti (tedy až na pár vyjímek). Tzn. věnovat se mu, hned jak začne jevit známky nespokojenosti a ne až se konečně rozeřve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.