Je to opravdu hrozné a rozhodně bych nechtěl být v kůži maminky malé Milenky.U nás ve vesnici máme pediatričku,která mi připomíná lékaře ze článku.Je to taková sekretářka s razítkem.Rodiče příjdou,řeknou co dítěti je,jaké má příznaky.Potom řeknou doktorce co má udělat za vyšetření,kam dítě poslat a ona to udělá,takže v podstatě by u nás v ordinaci mohla sedět sestra s razítkem a psacím strojem.Ale to jen tak na okraj,chtěl jsem psát o něčem jiném.Naše mladší dcera se narodila v lednu 2006.V červnu začala kašlat a soplit,tak jsme šli k doktorce.Ta si ji poslechla a naznala,že nic neslyší a doporučila sirup proti kašli.To bylo v pátek,v sobotu se kašel ještě zhoršil,tak jsme vyrazili do Brna na pohotovost.Tam paní doktorka naznala,že něco slyší na plících a poslala nás do dětské nemocnice.Při vyšetření nám doporučila odsávačku na vysavač.Trochu nás to zarazilo,ale byli jsme ujištěni,že je to naprosto bezpečné a spolehlivé a rozhodně účinnější,než dosud známé odsávačky.V nemocnici si malou s maminkou nechali týden a po příjezdu domů,jsme šli na kontrolu k naší doktorce.Vyprávěli jsme jí o odsávačce,kterou jsme koupili a opravdu se nám velmi osvědčila.Paní doktorka tuhle informaci očividně slyšela poprvé a nechala si podrobně vysvětlit funkci odsávačky.Jaké bylo naše překvapení,když za 14 dní jsme se dozvěděli,že paní doktorka vychvaluje odsávačku až do nebes a všem maminkám tvrdí,že s ní má jen ty nejlepší zkušenosti.Jinými slovy se doktorka chlubila cizím peřím a přitom by to měla být ona,kdo by měl sledovat trendy a radit rodičům.Nevím,jestli můj přízpěvek je k tématu,jen jsem se chtěl podělit se svou zkušenností s pediatry.
Předchozí