Je škoda, že málokdo ví, že homeopatie si poradí
i s nemocemi jako černý kašel atd. Problém je, že farmaceuti se obávají, že se lidé dozví jednou pravdu o tom, že existuje jiná a bezpečná ochrana proti nemocem než očkování. Jinak pokud si člověk přečte knihu (viz výše) Očkování - obchod se strachem, dozví se plno faktů, které jsou nám tajeny. Třeba to, že některé nemoci zmizely v souvislosti se zvýšenou úrovní hygieny a zlepšením stravy a ne očkováním.
My máme velmi negativní zkušenosti s očkováním, dost podobné s autorkou. Taky docházelo k podceňováním zdrav.stavu naší malé a stačilo málo a neskončilo to "jen" epilepsií..Nám neuroložka přiznala souvislost s očkováním a problémy dcery. Naštěstí jsme nakonec po dlouhém hledání našli moudrou pediatričku, která nám nenaočkovala děts.nemoci. Navíc se zabývá homeopatií, takže sama ví, že se to homeopatií dá v pohodě zvládnout. Naštěstí jsem dipl.zdrav.sestra, takže jsem při podceňování závažných skutečností lékařem hledala jiného lékaře. Kdybych neměla zdrav.vzdělání a věřila bych bezmezně doktorům, asi už by tu malá nebyla a nebo by byla jako jedna holčička, kterou jsem viděla, která po očkování je na úrovni nemluvněte bez šance, že se její stav někdy zlepší. Tam také byl bod, kdy ji lékaři neočkováním mohli zachránit, protože ale podcenily neurologické příznaky a očkovali dále, skončilo to špatně. Naše pediatrička zná z její praxe mnoho dětí, které očkování poškodilo, ale většina případu se u nás žel tají.