ahoj holky,
Marti, děkuji za pochvalu
však ty jsi taky kočka
a fotečky moc krásný
- jak si spolu vykračují - to je super - Nelinka už je taky taková slečna
- moc jim to sluší /teda vám všem/
Ondra má tento týden prázdniny, takže je to náročný - doma se pořád perou, rvou .... oba jsou hrozně ukecaní, takže se přeřvávají a jeden i druhej od rána do večera pusu nezavřou, takže mi jde už v poledne hlava kolem
navíc, když se o něco hádají a tahají, tak Lukyn se brání tím, že spusí ječák a ječí - no jinak by Ondru zatím nepřepral
se spaním taky bojujem - já bych spočítala na prstech jedné ruky noci, kdy prospal Lukyn celou noc - tipuju, že tak 4 možná byly - on se budí pořád a je to hrozný - už ani nemám sílu k němu vstát - Ondra v jeho věku už spal dávno v pokojíčku, ale ted z toho mám hrůzu - že bych tam musela lítat a že by mohl budit Ondru
a přes den je to jak kdy - má dny, kdy spí 3h a pak dny, kdy spí tak 40 minut (max. hodinu) a hotovo
navíc ted nechce už skoro vůbec sedět na kočáře, což v tomhle počasí nic moc - protože se pak couráme a stojíme u každýho patníku a domů přijdu úplně zmrzlá
a manžel sice doma je denně - ale jezdí kolem 18.h, takže to si kluky (a oni ho) taky skoro neužije