Vy tady nadáváte na majitele psů,kteří nechávají volně pobíhat psy? Proč vy maminky necháváte volně pobíhat děti? Taky by občas měli mít košík a být na vodítku! Mám tří letou ridgebacku a kolikrát se mi stalo,že k ní běželi bez dovolení děti,nedávno dokonce asi roční a bez váhání jí skočilo na záda!!! Ještě,že má tak skvělou a přátelskou povahu,jinak by ho zakousla a samozřejmě by za to mohla ona i když na vodítku byla!!! Za sebe můžu říct,že jí nenechávám jen tak bez dohledu pobíhat,ale na vodítko a košík nejsme zvědavá ani jedna(je poslušná,takže si to můžeme dovolit)! Pokud by KAŽDÝ pes měl košík,tak budiš,ale to se v téhle zemi nikdy nestane a já si nenechám roztrhat svého psa s košíkem od jiného psa s debilním majitelem!!! Nic méně bych chtěla poprosit VŠECHNY MAMINKY aby když vidí psa,neječeli jako by viděli dinosaura a chovali se NORMÁLNĚ(STEJNĚ TAK DĚTI)!!! Jekot psy přitahuje úplně maximálně,moje Eliška si myslí,že si takové to paní chtějí hrát(tak si hrajeme my),jde se podívat a aspoň čuchnout,což je OPĚT z maminkovských stran VELIKÝ problém...!
Předchozí