| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kniha roku Rok kohouta? Pozor na rasismus.

Jenom mi vlasně potvrzuješ, můj dojem už předchozího příspěvku, že se totiž jednalo o dlouhodobý problém (dříve zničený dům) a tak se o ně měly úřady zajímat už dávno. Pomoc totiž neznamená nacpat problémovým rodinám peníze do ruky, potřebovaly by skutečný dohled kurátora(jsou-li s nimi děti, je to naprosto nezbytné, právě i z důvodů ochrany dětí). Já vím, že v menší obci je to problém, ale ve městech fungují romští asistenti, přípravky ve školách, nízkoprahová volnočasová centra pro děti. Onen potřebný dohled pak není vnímán jako hrozba represe, ale jako pomoc a rada. Vyplatí se to všem, protože vedlejší náklady na bezdomovce mnohonásobně převýší náklady na prevenci, která by bezdomovectví odvrátila. I málo bezdomovců neuvěřitelně zaneřádí odpadky obrovské území, drahé ( a nebezpečné) jsou i jejich krádeže všeho kovového, nemluvě o jiné kriminalitě.Zkrátka ti snižujou kvalitu života a je mnohem výhodnější, pokud se jim pomůže včas, a do té situace se nedostanou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.