Renčo, neboj se, ona se to naučí. Nemůže prostě umět všechno dokonale
Víš, co jste se tě nebo vlastně vás všech (teda Peti asi ne
) - chodí vaše děti na angličtinu, Romču jsem přihlásila do školky, mají to jednou za týdena doteď v podstatě nic neumí. Přijdou mi to vyhozené peníze a přemýšlím, jestli jsem udělala dobře....
Kláro, holky jsou krásné. Koukám, že Berenička už začíná mluvit....Nelince to zatím moc nejde. Myslím, že na ní mluvíme hodně a přesto nemluví. Máma a tta jen v opravdu nejnutnějším případě...občas z ní něco vypadne, tak pak jásáme, ale ve většine případů to nezopakuje. Myslíš, že bych měly už zbystřit?
Taky jsem se Tě chtěla zeptatm, co kupujete Berušce k vánocům....my máme doma věcí a tak mě nijak nic mco nenapadá
Jinak k tomu kreslení - on právě nemá opožděnou jemno motoriku - jemná motorika je totiž i mluvení a u něj je to prý záležitost právě jen té grafomotoriky. Vzhledem k tomu, že já tužku taky držet neumím a v 1. třídě jsem s tím měla opravdu problémy, rozhodla jsem se to řešit. Zkusíme to a uvidíme. Potěšilo by mě, kdybych na nástěnce ve školce už zdálky 1 km nerozpoznávala na první pohled Romčovi obrázky
Myslím, že i jemu by to pomohlo, protože občas říká, že se mu děti smějou...
Peťo, kde máme fotky z karnevalu?