Dospívání mého čtrnáctilétého syna mě baví, letos jsem si říkala, že jsou to už jeho poslední dětské narozeniny, vzhledem k jeho výšce 189 cm, už další očekávat nemohu. Ale baví mě pozorovat jak se mění jeho dětské rysy v dospělejší. Věřím, že projde těmi nadcházejícími lety se vztyčenou hlavou.
A co se týče těch nejhorších let, nevrátila bych a ani nepřeskočila jeden jediný den v mém životě. Je škoda promarnit byť jen jeden den a neužít si ho. Díky Bohu si mohu každý den mého života užít a také to dělám.
Tak jen nečekejte, že jednoho dne budete šťastnější, život je si třeba užívat dnes, vždyť nikdo neví kolik těch dnů ještě třeba bude...............
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.