Ahoj holky,
jen se jdu ohlásit, že taky ještě žijeme
Jen absolutně nestíháme
. Jsem ráda, že vás všechny dočítám a prohlédnu si ty krásné fotky. Pěkně vám dětičky rostou!!!
Taky jsem Honzíka zavalila kroužky, chodí na fotbal, do Sokola a do turistického oddílu, takže mi přijde, že dělám jen taxikářku a věčnou čekatelku, až kroužek skončí
Momentálně řeším Honzovo neskutečné zlobení a neposlouchání, už si stěžovaly i paní učitelky ve školce, že "přitvrdil", no doufám jen, že to je nějaký vývoj a brzy ho to přejde. Je ke mně až hnusný, štěká na mě povely, nafukuje se a uráží. Mám prý být důsledná, tak se snažím, ale to abych měla nervy jak špagáty
Jinak jak jste mluvili o tom malování, asi před 1/4 rokem to Honzíka hodně chytlo, přišlo mi to ze dne na den, teď maluje fakt hezky, ovšem příšernosti jako roboti, draci apod.
Ale někdy mi maluje zahrádky, louky, lesy, domečky, je to moc krásné
Taky už umí psát, zatím tedy jen velkými tiskacími, ale stejně koukám jak blázen. Dost dlouho psal jako Arab, vše zrcadlově a zprava doleva, teď konečně už má vše správně, jen občas točí S, Z, 2 apod. A začíná číst, ale já to nechci hrotit, jenže má o to velký zájem. Stejně jako čísla, to je maniak, věčně v sudoku, nebo z hlavy kombinuje ani nevím co, sčítá a odčítá do 10.
No a řeč zatím prý řešit nemám, i když já bych ráda, R říká nějak od prázdnin, Ř neumí, ale má problémy i s L. Angličtinu zkusíme asi v rámci školky taky příští rok.
Až budu mít čas, tak taky vložím pár foteček, teď jdu zase makat
Mějte se krásně, pa pa Lenka & Honzík.