| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Slasti a strasti pěstounů

Vážené čtenářky a čtenáři.Děkuji mvám za zájem o svůj článek a především za zájem o PP. Chci se vyjádřit k tzv. mlčenlivosti. V textu jsem neuvedl nic co by pěstounům mohlo škodit. Naopak ! Neuvedl jsem žádné důvěrnowti z vyšetření , nic co by nebylo možno vyvodit tz.zdravým rozumem z již dříve v tisku uvedených údajů. V čase kdy je veřejné mínění zjitřeno tzv .Kuřímskou kauzou jsem považoval za nutné zveřejnit,že ve Slavkově bylo vše jinak a rozhodně ne perverzní. Instituce ve které jsem vyšetření dělal dnes již takřka 20 let neexistuje (Krajská manželská a předmanželská poradna ) a mnoho let již neexistuje ani instituce pro kterou jsem ono vyšetření učinil (JmKNV). Nejpodstatnější ovšem je,že jsem článek poslal do readakce s návrhem,,aby vedle něj byl apel na čtenáře,aby se písemně obraceli na presidenta republiky s návrhem zastavení trestního řízení Rosnerových ještě před procesem. V té době byli Rosnerovi ve vazbě a mě šlo spíše o rychlost než o získání jejich svolení k této akci . I když redakce onen apel nakonec neotiskla .na což má plné právo , jsem přesvědčen,že jsem neporušil hipokratovskou zásadu "primum nihil nocere " - především neškodit.
Rosnerovým nepomohou zastánci jakobínské mlčenlivosti psycologů. Stále si ale myslím,že milost pana presidenta by zde byla víc než na místě.I kdyby je osvobodil soud nebude jednání příjemné.
Tomáš Novák

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.