1) jsem zásadně proti psychickému i fyzickému týrání dětí 2) jsem proti přísným trestům
ALE je mi velmi líto, ale jsou situace, kdy to asi jinak nejde, zejména u problémových dětí
Když budu "náhradní máma" a mám v péči dítě ve věku 12 - 17.9 roku a ono začne - kouřit - konzumovat alkohol (o drogách ani nemluvím) - chodit po večerech na diskoteky - chodit za školu atd.. tak je mi líto, ale to se asi po dobrém domluvou vyřešit nedá.
A to vše se u takto problémových dětí dá očekávat.
Má ta "máma" se na to jen divat ? Vidím tu jednoznač né dvě možnosti buď se to dítě zařadí nebo ne.
A nebo se rodiče dětí začnou bát ... a zůstanou v těch ústavech, porostou pro kriminál ... atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.