nad tím koho a proč odsuzujem. je to fakt a sama se k tomu musím přiznat, že se tomu ve spojitosti s kojením-nekojením zatím moc neubráním. a to i u dvou mých dobrých kamarádek, který jinak stopro respektuju a uznávám jejich rozhodnutí.... co mě to stálo úsilí, když se mi mlíko spustilo vpodstatě až 4 týdny po porodu, ty nervy, pocit že jsem k ničemu,... a ony si to tak ulehčují? to jim asi na miminu moc nezáleží... zlý, ošklivý!
logicky vím že takhle věc nestojí, oběma to (nejen) s psychikou udělalo pěknej kotrmelec, nemají doma internet = dostupnost objektivních informací a konkrétní rady prakticky žádná (alespoň moje zkušenost), atp. když nad tím člověk přemýšlí tak to ví, ale z podvědomí se to vytlouká hůř. tolerance nerovná se nezájem o věc, ale její pochopení a respektování. i když s ní nesouhlasím. takže ode mě moc díky za tenhle článek. (a za vaše stránky:))
jo, ale tohle..... hahahahahahahahahahahahaha:)
Časté kojení oddaluje menstruaci a pomáhá (ale jen do do určité míry) jako ochrana před dalším těhotenstvím, obzvláště kojí-li matka plně a často (i v nočních hodinách)
Předchozí