Ja si myslim, ze tezsi je to pro prvomaminky, protoze za prve nevedi vubec do ceho jdou i kdyz si mysli, ze jo
.
Jiřko tvé stránky jsem několikrát navštívila páč jsem měla občas pocit, že se z toho kojení snad zcvoknu. Vzhledem k naší rodinné anamnéze mi bylo ze všech možných stran tj. doktorů dáváno za radu, že bych měla kojit, abych syna ochránila před alergiema atd. Za prvé jsem měla hrozně moc mlíka za druhé ploché br. a za třetí syndrom bělavé br. no kdo zažil to poslední co jsem napsala jistě mi dá za pravdu, že pokračovat dál v kojení je cesta k chocholouškovi. Ty šílené bolesti mi vymizely cca, když bylo synovi cca 5-6 měsíců a přestal pít z kloboučků. měla jsem z toho takovou strašnou radost, že jsem ho potom kojila do 15 měsíců, protože za ty měsíce šílené dřiny jsem si chtěla taky užít to hezké z kojení. takže si myslím, že ja každého věc jestli kojí nebo nekojí. Veliké plus kojení dávám co se týče financí a že má maminka mlíko vždycky k dispozici a že se dá kojit všude. Rozhodně si nemyslím, že jsem supermatka, protože to byla jedině moje věc a moje volba, že rozhodnu takhle sebetrýznit. U druhého ditěte bych na to neměla ani čas ani energii.