ahojky uf docela dlouhy ale povedlo se ti to. jinak proc pišupravdu mas v tomto naprosto. ja jsem si zazila obe strany a vim jake to je nezavdecis se ani jedne strane. mam deti 3 zatim čtvrte je na ceste. prvni dve se mi nezdarilo kojit u treti jsem ani nedoufala ze bych kojila a byla jsem pripravena na umelou stravu ale jako snad zazrakem jsem malou kojila bez problemu bez pomoci. nejen že jsem slychavala ty nekojis ale take pak i ty kojis tak dlouho??????
muj nazor je ten jak ma zena pravo privest na tento svet novy zivot tak ma pravo se rozhodovat zdali kojit ci ne bez jakykoliv predsudku je to jeji svobodna volba a ostatn by se meli nad temito poznamkami zamyslet.
pravda je i ta že ja jako nekojici tenkrat jsem mela take pocit ze maminky co koji si pripadaji ze jsou neco vic i se tak odmerene chovali ale na druhou stranu kdyz jsem kojila od tech nekojicich jsem zadnou ustepacnou poznamku neslysela.
proste kdyz to jde at se koji kdyz nejde existuji nahradni mlicka po kterych nam drobecek taky vyroste ve zdraveho maleho raracha pak pubertaka a pak nam to za dalsich par let zamava adie.........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.