Souhlasím s Martinem, už více jak dva roky vůbec nesleduji zpravodajství na Nově a Primě. Nic se tam stejně nedozvím a zkreslené kauzy hladové po senzacích mě opravdu nezajímají. Vždycky jsem se při zprávách rozčílila a měla pocit, že tohle je ta nejhnusnější země. Sleduji zpravodajství na ČT, jen mě mrzí, že i oni se už přizpůsobují komerčním stanicím. Dokud budou lidé chtít takto podané informace nic se nebude měnit. Podívejme se na to, jak je čtený bulvární tisk např. Blesk. To vypovídá o všem. Záleží na nás jak a jaké budeme chtít přijímat informace
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.