Ahoj, jsem ve 4tt. S manželem jsme se začali pokoušet o dítě a hned první měsíc se to vydařilo. Nejdřív mě začaly bolet prsa a kapku se mi zvětšilo břicho. Jsem jako nafouklá. Test jsem si dělala okamžitě, co jsem nedostala menstruaci a hned byl pozitivní, než jsem šla k doktorovi, tak jsem si dělala ještě 2 testy. Špatně mi po ránu není, pouze mě vadí různé pachy - to se mi opravdu zvedá žaludek, ale jinak vše v pořádku. Jo akorát bych mohla celý den i noc prospat. Dáša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.