Přidat odpověď
Radulko nevím jak to je po dohodě s lékařem, jak to dál funguje, já jsem žádnou dohodu s lékaři neměla, že chci mít dítko po porodou jen a jen u sebe, takže nemůžu tvrdit že po DOHODĚ tomu tak není. Takže prosím jestli to chceš někde uvádět jakou mou výpověd bez mého vědomí tak prosím v téhle verzi co píšu nyní. Já jsem dohodu neměla, u mě to probíhalo tak jako to normálně probíhá.
A u porodu KP? No myslím že to není tradiční nechat rodit normálně, v té době co jsem rodila já -7let zpátky nechali rodit normálně- zase to co jsem se doslechla-pouze dr. Malik a dr. Čech, mě rodil myslím janyška nejsem si jista, v 7h ráno odchází po noční domů a já jsem nastoupila na sál , sešli se tam všichni doktoři, i tehdejší primář Vašek, vzal si mě do peče dr. Malik a nechal mě rodit tedy normálně-je to muj ošetřující lékař, asistoval mu dr. Čech pomáhal tlačit na břicho. Ostatní tam procházeli a sledovali co se dějě-možná dělali i něco jiného já nevím v ten moment jsem neztíhala vše sledoval. v 7.34h se náš matýsek narodil to už tam všichni dr nebyli spíše se tam pohybovali než jsem začala tlačit. Na dětském oddělní kde je dr. Killian primářem jsem taky ležela s matýskem jak mu byli 3.měsíce měl zánět ledvin a opět musím napsat že si nemůžu vůbec na nic stěžovat, přístup lékařů i sester mi vyhovoval a byla jsem se vším spokojena.
Předchozí