Ahojky,
tak Peťo, kde máme nafocené ty Ondrovo výtvory? Ukaž, ať mám co závidět
Renčo, s lyžema taky neporadím - taky nakupuju i prodávám převážně na MMB. Zkus možná ANNONCI - fakt nevím...
Co dárky, holky, už máte nakoupené? Já pro dětičky ano, ale ještě bych věděla i dál - jenže manžel už
U nás taky tak nějak oblačno. Romča dopadl na neurologii dobře. Ale chodíme do Dys centra na Letné. Má opožděnou jemnou motoriku a grafomotoriku. Musíme to dát dohromady, než půjde do školy. Ale je to dřina, "Cvičíme" každý den a výsledky zatím žádné
Ale prý určitě přijdou... Zítra jdeme na kontrolu na endokrinologii a pak nás čeká natáčení na plavání - jsem na něj nesmírně pyšná. Krásně mu to jde - bez "sebechvály" si myslím, že je nejlepší
Nelinka má zase nižší hodnoty hemoglobinu, tak ještě měsíc železo a pak, když se to pořád nezvedne, tak hematologie a uvidíme, co dál
Navíc je už zase "nemocná" - rýma a kašel už nás provází třetí týden. Teď se ještě osypala na obličeji. Je to ošklivé. Doktorka říkala, že je to mykóza a dala mi ATB, ale nepomohlo to. Dneska říkala, že už to vypadá, že je to jen podrážděné....prý to taky může být alergie nebo začínající atopický ekzém. Což se mi ale nezdá, protože ten se přece nedělá v obličeji, ne?-
Jo, koupila jsem jí včera sandálky místo bačkůrek (doteď je neměla) a ona řve jako protržená, nesnese je na noze - nechápu proč. Doufám, že jí nevadí, že jsou klučičí
A dneska jsem jí, právě přes MMB objednala zimní botky - vyjdou o 550 Kč (což jsou ty sandálky) levněji než v obchodě. Dneska jsem jí je v obchodě vyzkoušela a pak přes net objednala....ale taky řvala jako tygr - divná ženská co? Mě chtít někdo koupit dvoje nové boty, ani nedutám...
A když už jsme u bot - holky, Roman má 30!!!!! Ještě začátkem října měl 28.
Jo a ještě vás pobavím
Dneska jsem byla s Nelinkou na plavání a měli jsme (rodiče) proplavat tunel na dně bazénu. Já jsem se odrazila nějak moc a narvala to hlavou do stěny toho bazénu. Holky, to byla rána. Já myslela, že je po mě. Normálně jsem si hnula krční páteří, bolí mě celý krk i záda, trošku jedno oko a na čele mám bouli a modřinu. Ještě, že jsem se neutopila
Teď už se tomu směju, ale teda ...