Danice,
To ani nevis, jak ja te chapu. Take se cervenam, kdyz musim napomenout ty rukavice pred mymi ocima. Aby mne vyhodili (to je vrchol), to se mi nestalo, ale je to trapny a neprijemny.
K diskusich se citim tim suverennejsi, cim vice ctu, no a je tom proste nacvik, pokazde to jde lepe:). A kdyz to jde, jdu jinam, kdyz se setkam s aroganci.
Porodni tema a diskuse je slozite. Ja po prvni spatne zkusenosti, kdyz jsem se snazila marne komunikovat ke prospechu svemu, pri planovani druheho porodu jsem udelala vse, abych byla jista, ze se mnou bude moje PA, s kterou jsem probrala vse do predu, a ze necha mne na pokoji, a ze nebudeme mluvit. Ve pripade komplikaci ovsem jsem chtela, aby po prevozu do nemocnici mi klidnym hlasem rikala co se deje, a ptala se o souhlas. Jinak porod jako boj, pohotovost se dohadovat je spatny projekt. Proto jedinou cestu vidim v zavaznych porodnich planech, beznych informacnich schuzkach pred porodem, a v pristupneni sluzeb osobniho poskytovatele pece, treba i jako nadstandardu.
Předchozí