Žandi, nenech se znervóznit maminkami, které si tu na tobě teď budou masírovat ego. Takové maminy fakt miluju, člověk se svěří s problémem a hned se objeví nějaká, která bude tvrdit, že to nechápe, že u ní je všechno super a že ta co to má jinak, je chudák, nenormální, neschopná atd....fakt tomu nevěř..to že jsou maminky občas unavené, je dost běžné..prostě si v náročné situaci.
Každá z nás má někdy v životě období kdy je unavená a sex ji prostě nebaví...u mě je to spíš tak, že jsem samozřejmě teď taky unavená(a to nestavím barák a mám jen jednu holčičku), moc se mi nechce, ale když se nechám přemluvit(jak tu psala jedna maminka), tak to stojí za to, každá to má ale jinak. A kupodivu velmi rychle dosáhnu orgasmu a po porodu vždycky!!!!, ani tomu nemůžu uvěřit, před porodem to bylo složitější
..Nicméně já nikdy nepředstírám, manžela jsem to už naučila, že sex může být fajn, i když toho nedosáhnu a někdy mu prostě poskytnu "rychlovku". Je pravda, že pokud člověk nedá najevo, že se mu to líbí, tak to manžela tolik nevzrušuje. Nepředstírám kvůli tomu, že mám strach, že se vrátí časy, kdy to bude složitější a manžel díky mému předstírání nebude vědět jak na to...prostě ze sobectví, ale myslím, že zdravého....Taky mám strach, že by to "prasklo", jsem špatná lhářka a jeho ješitnost by to ranilo daleko víc, než kdybych mu říkala pokaždé "drsnou" pravdu.
Žandi, já jen doufám, že jsi tento článek psala v přísném utajení a na počítači zničila všechny důkazy!!I když wordový soubor smažeš, v počítači pořád je...pokud by si manžel chtěl někdy něco v počítači obnovit, může mu tam vyskočit i tohle, pokud si to psala na nečisto. Tak ti držím palečky, ať ti tvé "únavové" období brzy skončí...a ono určitě někdy skončí a ať si zase užíváš života alespoň tak, jako před dětmi