ale nase dohoda se rodila opravdu dlouho a bolestne, ono neni zase tak prijemny rict chlapovi, hele me je sex uplne u....mam nejradsi svuj klid kdyz na me nikdo nesaha a necha me vyspat (samozrejme obrazne), ale tohle at clovek rekne sebevic ohleduplneji s chlapem to proste zaclouma a pochybuje o sobe. Takze ani takovadle dohoda nemusi byt pro vsechy to pravy orechovy a je mozna jednodussi to proste nerict, nechat ho u toho ze to se mnou "umi". A proc ne? A i kdyz muj muz vi, jak to mame, stejne mu trosku dopomaham predstiranim (ja teda hlavne proto aby to bylo rychleji) a on je stastnej (ze se mi to libi) a ja vlastne taky (protoze bude brzo hotovo).
Samozrejme mam dny kdy nic predstirat nemusim (ale orgazmus stejne nemam) a prekrocime i deset minut, ale proste to neni tak casto.
Ono je tezky psat co je normalni nebo ne, kdyz tu napisu ze jsme spolu od porodu (rok a pul) spali 5x tak nas muze nekdo hnat do poradny, ale mozna to ma nekdo stejne a pomuze mu to vedomi, ze v tom neni sam, ze se normalnost neda merit na tydenni sexualni styky a presto muze mit krasne spokojene manzelstvi. Jde o to aby to oba s manzelem videli stejne.
Předchozí