Samozřejmě je možné, že žena nemá orgasmu a nevadí jí to. Problém je když ohledně toho předstírá. Autorka vlastně píše něco jako: nemám už zájem o sex, ale to vůbec nevadí protože jsem našla báječné řešení které nikomu nevadí. Nějak ale nepostřehla že tomu druhému ve vztahu upřela možnost o tom vůbec vědět...a asi moc dobře ví že tohle řešení by se mu nelíbilo. Ono by to fakt bylo na článek, protože ten problém "moc práce - velká únava - skoro žádný sex" je asi čím dál rozšířenější. Taky o tom něco vím :o) Ona Žaneta to svoje řešení nikomu necpe, ale mám pocit že si ho chce tak nějak nechat schválit. Je mi jí líto navzdory tomu, že tak vesele hlásá že je jí moc dobře a nic jí nechybí. Tím něčím co jí chybí nemyslím hned ten sex a orgasmus, spíš pravdivé sdílení života, takového jaký je, se svým mužem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.