Vzhledem k tomu, že tu neustále operuješ s penězi, tak bych řekla, že ti zase tak lhostejné nejsou. Píšeš tu i že ženu dělá to, že se dokáže postarat o domácnost... (viz model první republiky)Já zase věřím, že ženu dělá to, že se dokáže postarat sama o sebe, je na partnerovi nezávislá. O domácnost, dítě se staráme s partnerem společně, koneckonců je to společná domácnost i dítě.
Odsuzuješ, že někdo při dítěti pracuje? Uvědomuješ si, že snad jen ČR a SR nabízí možnost být s dítětem doma 4 roky? Navíc existují taky lidé, které jejich práce baví, doopravdy baví. Vím, že v dnešní době jich není tolik, ale existují. Já mám svou práci ráda, kdybych jí musela přestat dělat byla bych nešťastná. Z mého pohledu je lepší spokojená pracující matka než frustrovaná matka, které něco chybí.
Ty považuješ za nejcennější, co můžeš dítěti dát, kojení. Já zase vzdělání (mmch to něco stojí). Proč prostě nejsi ochotná připustit, že existují i lidé, kteří mají jiný životní styl?
Ano, nekojila jsem, nestydím se za to, rozhodla bych se tak znova. Nerozhodla jsem se kvůli prsům ani penězům (jak mi tu podsouváš). Ale jak už jsem psala - práce, škola, nemožnost vzdálit se od dítěte (s manželem chodíme každý týden ven bez Katky), nepříjemné pocity, které ve mě kojení vyvolává, locoid...
Předchozí