Dobré ráno! Tak se nestačím divit, co se tady v noci dělo. Jak všichni ví o mých pocitech a nabízejí mi různá řešení ... Chtěla jsem reagovat na Libika. Je to přesně tak, jak jsi napsala. Já ke svému muži cítím náklonnost, mám ráda jeho fyzickou blízkost, je mi příjemný, navíc se mi hrozně líbí a voní mi. A je to taky přesně tak, že se mě nikdy neptá: Jaký jsem byl? Líbilo se ti to? Užila sis to? Já prostě a jednoduše jen udělám to, co jsem dělávala, když jsem mívala orgasmus. A ještě ho občas doopravdy mívám - když se opiju. Ale to už tady bylo řečeno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.