| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení - životní nutnost nebo možnost?

Ke kojení, ano máme možnost volby, ale stavět to jako dvě rovnocenné varianty, je dle mého nesmysl. Kojení bylo, je a bude pro dítě většinou výhodnější.

Druhá věc je ta, že život přináší různé problémy z různých důvodů. Já jsem své první dítě taky nekojila z důvodu psych. potíží po porodu a ano, bylo to mé SELHÁNÍ. Nebojím se nazvat to pravým jménem. Pátrala jsem a přišla i na konkrétní důvod potíží a díky tomu jsem se posunula zase o kousek dál, víc si rozumím, odstranila jsem určité bloky. Žije se mi lépe. Takže to SELHÁNÍ pro mě bylo zárověň požehnáním.

A tvářit se, že vše je pro dobro dítěte, chůvy, UM, brzký nástup do práce, rozhodnutí nekojit ze sobeckých důvodů(a netvařme se, že takové maminky nejsou) je jen krajně liberální postoj, že všechno v životě je dobře. Není. Existují dobrá i špatná rozhodnutí. Ale já to neodsuzuji(ve spoustě případů tomu i rozumím, nicméně to neznamená, že s tím souhlasím), jen si to sama pro sebe dělím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.