kámoška kojila jedno dítěměsíc a druhé přes dva roky-ta první je zdravá jak řípa a druhá je alergik a kdoví co ještě.já kojila jednu rok a druhou přes dva roky a jsou zdravé obě.ale budily se průměrně co půl hodiny v noci.dělala jsem to z vlastní pohodlnosti-nebyla jsem závislá na krmícím čase.nemusela jsem je půjčovat tchýni-ani na noc(jinak bych byla divná,že je nechci nechat přenocovat u babičky,která je nacpe křupkama a brambůrkama),mohli jsme jet pryč v kteroukoliv hodinu, mlíko vždy teplé a po ruce jsem nosila v sobě a cena!co jsem ušetřila na sunaru, to jsem si užial jááá.
prsa mi zůstala stejná jako před tím. to je dědičné.
po kojení sice vždycky splaskla-hlavně když se nacuclo dvouleté dítě,tak tak o číslo šly dolů,ale půl roku po skončení kojení se vrátily,jak byly.(mám 75D)
kojením jsem nehubla,ale právě tím nočním vstáváním to šlo dolů.ta kila.
takže můj názor:kojit,pokud trávíte s dětmi hodně času a nechcete se upnout ke kuchyni klechtáním,ale lítat po venku a nekojit pokud chcete strčit miminko babičkám a vozícím a hlídacím dobrovolníkům a odpočívat.(zase to nekojící dítě je jaksi mín závislé na matce)
Předchozí