... ono je opravdu někdy hodně složité, řešit věci, které vlastně řešení nemají a které ani řešit nechceš. Taky žiju ve spokojeném manželství, manžela bych neměnila, vážím si ho a respektuji. Ale nemám prostě tak častou chuť k sexu jako on. Vím, že chyba není na jeho straně, ale na mé, není to tím, že by se mi nelíbil. Prostě mě ta opravdová chuť přepadne tak jednou za měsíc a jeho několikrát týdně. A teď jak to řešit? Říct mu na rovinu, že mě sex moc nebaví? Vymlouvat se na bolest hlavy? Proč? Co by se tím vyřešilo? Manžel by z toho byl smutný a určitě by se ho to dotklo, i když bych se mu snažila vysvětlit, že je chyba na mé straně. Takže to dělám podobně jako ty - jen s tím rozdílem, že předstírám CHUŤ na sex, ne orgazmus. Jakmile se už do toho pustíme, většinou se vždy orgazmus dostaví a mě se sex moc líbí a užiju si to. Jen se mi prostě ze záčátku většinou nechce a musím se nutit a předstírat touhu.
Četla jsem teď diskuzi na serveru www.omlazeni.cz, týkala se užívání hormonální antikoncepce a chuti na sex. Nevím, jak jsi na tom ty a ostatní, co tady píšou, ale já HA beru a opravdu se začínám bát, že to s tím souvisí. Čím déle to bereš, tím míň chuti k sexu máš. Přemýšlím, zda s tím nepřestanu. Holky v diskuzi psaly, že se jim chuť na sex zase vrátila. Třeba to za pokus stojí!