ahojky, nevidím na tvém chování nic divného ani opovržení hodného.
já sama jsem se svým mužem 12 let a miluji ho víc než kdy dřív. ale po pravdě-za celou tu dobu jsem orgasmus nejspíš nikdy nezažila a ani nikdy předtím. sex mě vzrušuje jak kdy. někdy stačí na mě šáhnout a je mi super, ale někdy mi přijde všechno nepříjemné. takže nějaké řeči o tom, jak je špatné předstírat orgasmus, mi přijdou dost z cesty. každá to cítíme jinak. děti nemáme a také se mi kolikrát vůbec nechce. jindy zas jo a nebo se přemůžu a nevidím na tom nic špatného. o tom přeci společný život s jakýmkoli partnerem je-teda ne o přemáhání, ale o tom, že uděláme pro druhého něco co má rád ikdyž se nám zrovna nechce(a to i třeba v jiném směru). s mým mužem se můžu bavit o sexu dost otevřeně, ale sama moc dobře vím, že co mi jeden den dělá dobře mi druhý den zas vadí. takže shrnuto a podtrženo-pokud to děláš z lásky, je to jen a jen tvoje věc a není na tom nic špatného.
jak by se líbilo nám, kdyby ti naši chlapi nám pořád říkali, že jsou unavení z práce a nemají na sex s námi chuť? sice by to mysleli upřímně a pořád by nás milovali, tak promiňte, ale o to já osobně nestojím. to se raděj přemůžu občas já.
a netvrďte mi, že by vám to bylo, holky, jedno