| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku A proč vlastně nepředstírat v posteli?

Myslím, že toto téma je pro spoustu žen, zvlášť s malými dětmi aktuální a každá dělá co umí a jak to cítí :-). Mě rozhodně předstírání a nemyslím ani tak orgasmus, ale vůbec chuti na sex, zkrátka milovat se s někým, když zrovna nechci už nejde. Kdysi jsem to dělala, ještě bez dětí s dlouholetým partnerem a připadala jsem si jako prostitutka. Tak jsem se zařekla, že takhle ne ... Kdoví jestli to bylo správné rozhodnutí, možná i kvůli tomu manžel ode mě odešel. Ale doba s malým dítětem, následujícím dalším těhotenstvím, a pak batole a mimino opravdu není pro sex zrovna příznivá... nebo dělám něco špatně nebo snad partner? Stále je to pro mě otevřená otázka, protože ač jsem teď sama, tak věřím, že ne napořád a nerada bych dělala stejné chyby. Tak hledám odpovědi... třeba na těchto www
http://www.intimnosti.cz/index.php?rubrika=A
http://www.tantra-joga.cz/tantra-lide/zena.php

Protože upřímnost je pro mě v partnerství jedna z nejdůležitějších věcí, takže neuznávám žádně předstírání ani nesmyslné zatloukání nevěry.

Přeju všem moooc štěstí a lásky :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.