Libik: jasne, bydlet treba, otazka je, co a jak nakladneho si poridime, Zaneta psala tusim neco o dome a trech tisicich metrech pozemku, ktery ji bere sily pri obdelavani.
Mne pripada neslusne mluvit s cizimi lidmi o necem, o cem muj vlastni muz nema tuseni a pritom se ho to uzce dotyka.
Na predstirani orgasmu nevidim nic odvazneho, podle mne to dela kdekdo a je to takova zkratka, jak nemuset resit komplikovane veci.
Osobne bych videla jako lepsi situaci, kdy manzelka orgasmus predstirat nemusi, protoze jeji muz chape, ze a proc pro ni orgac momentalne neni tematem c.jedna a nedela z toho vedu, protoze vi, ze nekdy vzajemna blizkost a neha muze i stacit.
Na druhou stranu ztratu libida kvuli hypotece fakt povazuju za "malou zivotni tragedii". Celkove zivotni styl, kdy rodina kvul splaceni baraku zije rozdelene, je vycerpana neustalym shanenim penez a tata s mamou se ani nemuzou poradne pomilovat, mi nepripada jako vyhra, ten barak by mi za to nestal, povazovala bych to za vec, ktera je pro me nad pomery, uzere mi moc velky kus zivota, ktery bymohl mit i jinou napln.
Předchozí