Teda damy tak jsem po dvou hodinach procetla diskuzi a bylo to fakt plodny :) Nicmene me prekvapily dost nektere vase nazory. Kdyt teda mate nektere tak chapave partnery, kteri by pochopili, ze s nima nechcete mit sex nekolik let a resili by to s vami, tak copak by nepochopili kdyz by prisli na to, ze jste predstiraly vasen, ze jste to delali z lasky? Memu muzi predstiram, jak uz jsem psala vys, myslim, ze i kdyz me zna velice dobre, tohle mi proste zkratka zahrat dobre jde, nikdy az do tehle diskuze me nenapadlo ze delam neco tak podleho a zvraceneho :). Lez by byla predstirat ze me to s nim bavi a nebavilo a bavilo by me to jinde, ale kdyz me to nebavi vubec......tomu nerikam ani milosrdna lez. Ale kazdy ma hranice jinde. Pro nekoho taky neni libani nevera a muzeme se o tom sahodlouze bavit.
Vcera jsem o tom zavedla hovor s muzem, a on me prekvapil, rekl, ze by si svoji zeny moc vazil, za to ze to pro nej udelala i pres to ze byla unavena a nemela na to chut ani naladu. To z vas zadnou nenapadlo co? Ze by mozna taky byl chlap rad? A ted se muzeme bavit o tom jestli je sobec nebo ne. Ja myslim ze ne protoze ho znam, je to ten nejhodnejsi chlap.
Předchozí