Libiku, já nevím, jak ty dešifruješ to, co píšu
Psala jsem, že dle mého názoru je důležité být v sexu spokojen, ať už to znamená cokoliv. Pro někoho spokojen rovná se sex třikrát denně, pro někoho spokojen rovná se sexovat třikrát ročně.
Osobně svůj sexuální život vnímám jako velmi dobrý. Ale ne díky tomu,že bych byla výkonná superžena, ale prostě proto, že si ho užívám tak, jak mi vyhovuje. A proto, že je pro mě fyzickým vyjádřením lásky.
Kupodivu, přestože otevřeně tvrdím, že máme úžasné ložnicové zážitky, neznamená to, že jiné oblasti našeho života skřípou. Jo, občas doma levituje vzduchem nějaký ten předmět. Některý den je těžší než jiný, některý den je třeba úplně nalevačku, to se stává ... ale s tím, o čem píšeš, že "všechno ostatní nic moc, ale hlavně že je kvalitní šukačka" osobní zkušenost nemám. Čímže nepíšu, že to nemůže existovat v jiných vztazích
Podle mě by bylo úžasné, kdyby někdo otevřeně napsal, že sex nepotřebuje, nemá ho a přesto žije šťastně a spokojeně. Byl by to nový pohled na možnosti širokého spektra chováni duhu homo sapiens. A mě by určitě podobný článek obohatil.
Nicméně, z Žanetina článku vnímám dvě věci. Že má Žaneta veliký problém s chornickou únavou, kterou je načase rychle řešit, než Žaneta někde padne na hubu, a to doslova.
A že předstírat radost tam, kde není, je riskantní podnik.