Myslím, že je to u každého chlapa jinak, nějaký je sobec a líbí se mu to, i když manželka leží jak prkno a jen čeká kdy to skončí...jiný prostě potřebuje k tomu, aby se mu to líbilo určité projevy...některá mluví sprostě, jiná řve jak na lesy, další se třeba před tím převlíkne do kostýmu letušky a další potřebuje k plnému prožitku vědomí, že manželku neuvěřitelně rajcuje a dovede ji až k orgasmu...já nevím, kdyby mi chlap pošeptal, ať mu u toho třeba sprostě nadávám, tak to udělám, ale přece taky bude vědět, že mi to nejde od srdce...že to je jen taková hra...takže kdo v sexu nikdy nic, ani na přání, nepředstírá, JE NUDNÝ!!!
Já nepředstírám orgasmus, pokud není, čistě kvůli sobě, aby manželovi bylo jasno co a jak, a aby mi to po nějaké době třeba nepřestalo chybět a já nevěděla, jak manželovi vysvětlit, že teď prostě musí třeba jinak...protože ho nemám. Možná taky dělám chybu...protože tuhle se mi svěřil, že ho to teď moc nebaví, když vidí, že mě to zrovna teď moc nebere...tak snad se mi nezakouká jinde...nebo že bych taky raději předstírala?..teda ne orgasmus, ten mám teď skoro vždycky, ale třeba vášeň?..a únavu hodila za hlavu?
Pokud žena ví jak orgasmu dosáhnout a nebojí se, že dlouhou absencí o něj přijde, tak ať si předstírá...je to v zájmu rodiny...
Myslím, že Žaneta dělá dobře