| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Soni,Evi, zatím ho nedávám každý den, jen tu středu, Denně bude chodit až od ledna, kdy já půjdu do práce.Vždycky když tam jsme, tak počítám děti a je jich tam vždy tak kolem 10ti a dopoledne 2 učitelky, takže to je v pohodě.Ještě jsem se jich ptala, zda jim Kájík opravdu nebude na obtíž a prý že ne, tak uvidíme. Navíc, za ty 2 měsíce, co tam chodím, jsem nevypozorovala, že by tam děti nějak posmrkávaly apod. Akorát, teda co jsem si všimla, některé děti , jak jsou oblečené! Kombinézka, krátký ruce i nohy, no holt burani z dědiny, děckám nekoupí nic pořádného na oblečení. Soni já koupila Kájíkovi dětský počítač, mrkněte http://www.popron.cz/index.aspx?gotoId=603554&_actionNumber=9034, kazety příběhy včelích medvídků, malou trampolínu a knížky.
Jinak Kájík je zatím sice zdravý, ale já mám pěkný zánět v oku, na očním jsem byla v PO a dnes jsem musela znovu, protože ty kapky co mi dala v PO mi vůbec nezabíraly. Taky mě začal bolet zub moudrosti, který mám už asi 5 let a nedělal mi vůbec žádné problémy až teď. Tak zítra jdu na vytrhnutí. To stáří je holt dost hrozný....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.