"Spi na úkor čehokoliv,rodina za to stojí." - s tímhle souhlasím.
"Láska je zrádná v tom,že ji každý partner prožívá v sobě a tak jako on nepozná předstíraný orgasmus,ani ty nemusíš poznat,jak se v něm vyvíjí city,jejichž vývoj navíc nemůže ovlivnit."
Myslím, že tady jste přesně vyhmátla podstatu rizika toho předstírání. Protože já si myslím, že aby partnerství vydrželo, je právě potřeba, aby to nebylo tak, že se v někom vyvíjí nějaké city a partner o tom nemá ani tušení. Protože partnerství je interakce a nějaké city se v nás vyvíjejí ve vztahu k tomu druhému, a pokud on nám nic neřekne a my jemu taky ne, tak se to "vyvíjení" může od sebe sakramentsky odklonit.
Tj. domnívám se, že spousta lidí by reagovala úplně jinak, kdyby měli jakýsi neurčitý pocit, že se s nimi manželka už nemiluje tak ráda a často jako dřív, a kdyby jim ve stejné situaci řekla třeba "miláčku, ten týden bez Tebe a s dětmi, barákem atd. na krku mě zmáhá, jsem strašně vyčerpaná a ačkoli bych se s tebou za normálních okolností ráda pomilovala, chodím jako živá mrtvola a těším se jen až padnu do postele. Samotnou mě to mrzí a nechci to tak, co s tím uděláme?" Myslíte, že by se z tohoto skutečně milující a myslící muž zhroutil, případně se na ni chladně podíval a odkráčel za milenkou?
A tohle "potřebuješ vědět jednu věc,1x za týden či dva je pro muže toho typu co píšeš strašně málo,dříve či později bude spávat ještě s jinou." - pokud by tomu tak skutečně bylo (tj. má doma ženu se třemi dětmi a barákem na krku, ke které jezdí jen na víkend a která evidentně padá na hubu, a pokud mu ona za těchto okolností neposkytne sexuální servis, kdykoli se mu to zlíbí, tak bude spávat s jinou), tak takový ať si táhne radši hned.
Předchozí