Pamatuju si, jak jsem kdysi chodila na sborový zpěv, tou dobou jsem měla dost náročnou práci. Chodila tam s námi i maminka s 10-ti letým Tadeáškem, který měl Downa.
Jedou jsem dorazila úplně vystresovaná a vyčerpaná, a Tadeášek ke mně přišel, vzal mě za ruce a řekl: "Haničko, ty jsi nějaká smutná" a díval se mi do očí... Bylo to jako napít se ze studánky z čistou vodou, po asi půl minutě mi doslova nabil baterky. Zároveň v tom bylo i tolik zájmu a přátelství, kolik člověk zažívá jen málokdy...
Zkrátka, pro mě nezapomenutelný zážitek. Díky Bohu za takové Tadeášky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.