Jo je to určitě úžasný a hrozně zdravý hlavně pro dítě, dobrou chuť. Jenom ještě jedna připomínka ke Katce, někde výš to psala, že mě záleží na penězích, Katko zklamu Tě, peníze jsou v dnešní době důležité to nepopírám, ale máme jiné hodnoty než peníze, možná proto, že jich nemáme moc a taktak vyjdem, vážíme si jeden druhého, společných činností, našich zvířátek, každého pokroku který Matyáš udělá, prostě každého malého, pro někoho nepodstatného, vítězství. A bohužel nemohu uznat, že je cokoliv důležitějšího, byť by mě to sebevíc bavilo než moje dítě, ale o tom už nemá cenu dál diskutovat. Ty nejspíš bydlíš v Praze v drahém rodinném domku, s manželem vyděláváte hromady peněz, místo domácího jídla chodíte na blafy do restaurací a Katku hlídá chůva, vaše věc, váš život, ale já takový život neuznávám, hlavně kvůli dítěti. Pokud miminko chci, dopředu přesně vím, že se o něho budu starat a také jsi zmiňovala 4 roky RD, nemusíš jít na 4 roky, můžeš jít na 2. Katka Ti vyroste a Ty časem zjistíš, jakou chybu jsi dělala, že jsi s ní netrávila to krásné dětství, které je táááák krátké. Žádná práce a ani nic by mi za to nestálo. Tobě to vyhovuje a myslíš si, že Katka třeba v 10- ti letech pochopí, že maminka její maminka neupeče ani bábovku, ale kamarádky mamča umí tak výbornej koláč? A mami, proč nevaříme doma? A Ty jí řekneš, jo katuško to víš, maminka s tatínkem maj leší zábavu a vydělávají Ti na vysokou. Ale mami, já na vysokou nechci, já chci být...(co já vím třeba švadlena). Mami já bych byla radši abys byla se mnou doma, když tatínek vydělává tolik peněz. Katuško ale já nechci víš? Mě práce moc baví a tak raděi jsem tam...no teda tohle je fakt super život. Ale dítě dělá výchova, takže třeba vůbec taková katka nebude a bude už v 6-ti letech jásat, jak jí maminka s tatínkem vydělávají na školu...