Dito,s velkou pravděpodobností k tomu nedojde,neboť Káťa, bude vychovávána v úplně jiné společenské vrstvě než jste vy nebo já.Káťa, bude mít úplně všechno na co si vzpomene.To že chodí její maminka do práce a není na mateřské neznamená ,že si Káťu neužívá a netrávný sní spoustu času.Moje maminka se mnou taky na mateřské dovolené nebila ,ne že by nechtěla,ale dříve prostě nebyla.A můžu ,vám na rovinu říct ,že je lepší dítě svěřit chůvě než jeslím v ,kterých strávila většina děti v dřívější době.Samozřejmě můžete namítnout že je jiná doba a že má maminka volbu, což je naprostá pravda . Katka si Vybrala a to, že to není podle Váších představ neznamená ,že to neměla dělat.Ona ,nemusí Váš působ života také schvalovat ,ale nechává Vás v klidu nijak ,Vám nekáže.To že nekojila je sice smutný ,ale to jak žije nemá s kojením nic společného.Trochu mě připadá,že ji malinko závidíte to ,že nemusí řešit jestli má na boty nebo ne a možná Vás nenechá v klidu ten pocit ,že zbytečně rozhazuje,ale v tom případě to není její problém ,ale Váš .
Předchozí