Naprosto s tím to souhlasem souhlasím. Co jsme to za společnost, když se zbavujeme slabších a méně dokonalých, ještě než se narodili? Kam to povede? Ke třetí říši, ve které žijí jen silní blonťatí modroočci? Nechci ignorovat fakt, že život s postiženým musí být velmi těžký. Jen je mi smutno ze společnosti, která nás tlačí k odstrňování nedokonalých jedinců.. Já sama doufám, že bych byla dost silná na to si postižené dítě nechat. Naštěsí to nemusím s dvouma zdravýma dětma řešit. Autorka článku má můj obdiv i souhlas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.