Do cca týdne/desti dnů (pokud v laborce fachají) trippla,pak měsíc na AMC...ještě počítej objednání... A nebo,já měla trippla negativního,na UTZ (byla jsem v 21tt) minor markery DS,AMC naštěstí byla s výsledkem (jen na DS) do 24 hodin,ale na ostatní jsem čekala ten měsíc...kdyby byla nějaká chromozomální vada a já chtěla jít na potrat,tak už bych nemohla,ten je povolen jen do 23+6tt...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.