Já jsem se v roce 05 rozhodla svoje dítě s VVV neslučitelnou se životem donosit. Byla to moje a manželovo volba, potrat v 21+4 už prostě nebyl pro nás přípustný. Dcera se narodila v 36+4 a dvě hodiny po porodu zemřela. Nicméně co mě udivilo byl přístup lékařů. Dozvěděla jsem se nejen jejich odborné názory, za ty jsem byla ráda, ale i jejich lidské názory a to dost tvrdou formou a hlavně. Dvě velmi známé odborné kapacity mi do očí řekly že jsem hysterka co jim kazí TABULKY. Takže vlastně ani nešlo o to dítě, ani o mně ale o TABULKY ve kterých se udává jak "výkonost" genetických screningů ale i porodníci ze mě neměly radost. Přesto jsem ráda že jsem Barušku porodila, dvě hodiny jsem byla u ní. Ovšem přístup lékařů byl až na dvě vyjímky děsivý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.