Dášo určitě nejsem šťastnější,neberu to tak.Ano jsem šťastná,že mám tohohle našeho Brambůrku.I přes ty všechny průšvihy co mu osud nadělil bych ho nikdy nevyměnila.Ale ano občas mám depky a závidím maminkám co maj zdravé děti.Hlavně z počátku sem se v tom docela mlátila,kort když všechyn mé kamarádky maji zdravé děti ve věku toho našeho.Ted už jsem se s tím nějak naučila žít a spíš se zaměřuju na to,jak ho maximálně z toho srabu vysekat a na nějaké porovnávání a stesky moc není čas.Ale Brambuša nemá snad mentální postižení,i když zcela jasné to není.Takže v tomhle to mám možná jednodušší než třeba u DS. A věř mi,že denně bys nebrečela,to je právě ten pohled z venčí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.