No a nechat někoho narodit jen abych se s ním mohla rozloučit a pak ho nechat zemřít pragmatické není docela určitě :)
Já jsem opravdu žila v domění, že ženy jsou v zásadě pragmatické a v hrůze koukala na to bříškování a snažilkování a podobné fenomény. V mém okolí se takové ženské nevyskytují :)) Prostě si každý hledá prostředí, které mu vyhovuje.
Na druhé straně, je to tu pro mě inspirující... když si to přečtu, dokážu zkontruovat i jiný typ hrdinky, než takovou, která si klestí cestu životem pleskáním přes mužské zadky a v případě nutnosti dusí děti polštářem. :) Takže i tohle je pro mě cenné i když nemůžu říct, že by mi to bylo vždycky sympatické.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.