Kili, co je dobrého na očkování TBC pro novorozence a proč je upřednotňován v mnoha nemocnicích pobyt zdravého novorozence na vyhřívaném lůžku, místo na břiše matky?
Tak co myslíš, kdo odpoví první?
Velmi se omlouvám autorce článku o Elišce za to, že diskuze pod jejím článkem odchází jiným směrem. Máš můj obrovský obdiv.
Abys byla v obraze, spolu s dalšími autorkami jsem napsala článek: Návra porodu matkám je nutný, na něj reagoval prim. Kilian polemikou Děti se mají rodit v nemocnici. Pod oběmi články vznikly bohaté diskuze. Poté jsem napsala článek na ZDN reakce na článek Orgasmický porod. V mezidobí se diskuze přesunuly na servr rodina a nick kili na rodině diskutuje s některými matkami, s jinými ne. To je celé.
Ještě jednou děkuji za krásný článek a omlouvám se za podíl na vzniklé díiskuzim ale měla jsem potřebu se vyjádřit. Hodně krásných chvil s Eliškou a klidný předvánoční čas. M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.