Strašně jsem chtěla tři děti... už od mládí jsem si představovala, že budu mít děti tři. S manželem jsme se na tom dohodli - ale bohužel třetí těhotenství "nedopadlo dobře" a já v 36 letech potratila. NEVÍM, skutečně nevím, jek bych se rozhodla, kdyby těhotenství pokračovalo a mudři mi řekli, že má DS. Myslím si, že obdiv a pochopení zaslouží všichni rodiče, kteří se do takovéto situace dostanou a dokáží ho zvládnou, ať už se rozhodnou jakkoli. Přeji jim sílu a rodinnou soudržnost, aby tuto těžkou životní zkoušku vydržli!!! Simča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.