Velinko, hodinky a knoflíky na kalhotech - to bude alergie na nikl. To mám taky. Jeden čas jsem měla hodinky titanové a bylo to ok. Teď jako hodinky používám mobil. Knoflíky jsem přelepovala náplastí :) Jednou jsem se ptala v Safině, jestli se dá zjistit, že je ve zlatě kobalt (na ten jsem alergická taky, i když míň). Paní na mě koukala a že prý by se to asi dalo, ale nejspíš za cenu zničení vzorku :) Jediný, co můžu nosit, je takovýto jako starý stříbro a bílý zlato. Nedávno jsem dostala jakousi kovovou bižutérku a taky dobrý, ale to je sázka do loterie, kvůli alergii se to asi těžko dá vrátit. Jednou jsem si koupila naušnice s obřím nápisem "hypoalergenic" a uši se mi brutálně osypaly do hodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.